Skip to content
Development update session in a new meeting room.

English

Why did we decide to open a new office in Antwerp? Well, the war on talent is one of the biggest challenges in the Cybersecurity world. Finding the right resources is therefore a core part of our strategy. Respect for work-life balance is also an important value within Jarviss. All these issues combined with the challenge regarding mobility on the Belgian road network led quite quickly to the conclusion that an office in Antwerp was a must.

Opening the office in Westmalle gives us the opportunity to have colleagues work together in a comfortable place and to receive clients in a peaceful environment. In addition, in the facility provided, we also have the possibility to expand further in the future. The fact that there is a well-known brewery nearby we don’t mind either 😊

To sustain our continued growth, we have chosen to open a new office in Antwerp.
– Jo Vander Schueren

The address of our newest office is:
Antwerpsesteenweg 338
2390 Malle


Dutch

Om onze verdere groei te bestendigen hebben we gekozen om een nieuw kantoor te openen in Antwerpen.

De war on talent is één van de grootste uitdagingen in de Cybersecurity wereld. Het vinden van de juiste resources is dan ook een kernonderdeel van onze strategie. Respect voor de work-life balans is tevens een belangrijke waarde binnen Jarviss. Al deze zaken gecombineerd met de uitdaging inzake mobiliteit op het Belgische wegennet hebben vrij snel tot de conclusie geleid dat een kantoor in het Antwerpse een must is.

Het kantoor in WestMalle geeft ons de mogelijkheid om collega’s op een aangename plek te laten samenwerken en om klanten in een rustige omgeving te ontvangen. Daarnaast hebben we in de voorziene faciliteit ook de mogelijkheid om verder uit te breiden in de toekomst. Dat er een gekende brouwerij in de buurt is vinden we op zich ook niet erg 😊


Want to know more about Jarviss?

About Jarviss

Please share this